Handelsbetingelser

Priser:

Hos ClimaCar Aps. tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Desuden forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående varsel. Der tages forbehold for udsolgte varer. Alle vores priser er opgivet i danske kroner inkl. Moms.

 

Betaling:

Climacar Aps. modtager kun betaling via Bankoverførsel til Rønde Sparekasse reg. 9354 konto 0000455024, eller kontant betaling senest ved leveringen.

 

Levering:

ClimaCar Aps. Tilstræber at levere lagerførte varer inden for 5 arbejdsdage. Vi leverer i hele landet, undtaget ikke bro faste øer. Vi leverer ikke i udlandet. Vi leverer alle ugens dage. Dit køretøj leveres klargjort, testet, køreklar og indregistreret fra ClimaCar.

 

Reklamation:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten gælder ikke for fejl eller skader begået ved forkert betjening eller brug af køretøjet.  Reklamationsret er ikke en serviceaftale. Sliddele som bremser, dæk, bagtøj, viskere, pære, lejer og lignende er ikke omfattet af denne garanti, disse komponenter betragtes som sliddele. Der gives 1 års reklamationsret på kabinescooterens batteripakke forudsat at alle forskrifter er overholdt. (se manualer) Kabinescooterens batteripakke betragtes som en sliddel.

Skader som følge af uheld er ikke dækket af garantien. Skader eller slid på interiør, som følge af almindeligt brug, f.eks. på sæder, polstring og paneler er ikke dækket af vores garanti.  Alle serviceopgaver og reparationer skal i garantiperioden udføres hos ClimaCar eller hos en af ClimaCars godkendte forhandlere.  Garantien bortfalder, hvis der er foretaget uautoriserede konstruktions ændringer.

 

Service:

Har kunden ikke mulighed for at køre eller bringe kabinescooteren til et af vores værksteder, kan ClimaCars servicevogn rekvireres mod et gebyr (01-01-2020) på 479 kr. inkl. moms, pr. service besøg. Service uden for garantien afregnes efter ClimaCars gældende priser.

 

Fortrydelsesret:

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt fra vores lager i Ebeltoft eller Tåstrup. Perioden regnes fra den dato, hvor kabinescooteren leveres. Der må regnes med et mindre tab ved returnering af Køretøjet i overensstemmelse med kabinescooterens stand. Kunden afholder alle returneringsomkostninger. Meddelelse om returnering skal gives på mail info@climacar.dk eller pr. telefon på 70 99 99 10