Før du køber

En kabinescooter er for de fleste en stor investering og det kræver derfor en del overvejelser inden købet.

1: Få klarlagt dine ønsker og behov

En kabinescooter er for mange deres primære måde at komme omkring og al erfaring viser at det mindsker lysten til at komme ud blandt andre, hvis ikke man føler sig godt tilpas i ens køretøj, derfor vil råd nummer et være at få afdækket dine ønsker og behov, er du i tvivl, så ring gerne til os, så kan vi sammen få afdækket dine ønsker og behov.

2: Prøv altid kabinescooteren inden du køber

Vi anbefaler at du altid prøver kabinescooteren inden du køber. Det er forskelligt fra person til person, hvad der er vigtigst og alt efter hvad du synes er vigtigst, bør du naturligvis vælge den model, som passer bedst til dine ønsker og behov. Og det finder du kun ud af, ved at prøve de forskellige modeller. Vi har et lukket område, hvor du stille og roligt kan prøve de forskellige modeller, således at du på tryggest mulig måde kan danne dig dit eget indtryk af de forskellige modeller.Der er erfaringsmæssigt forskellige aspekter, som er vigtige af få afklaret inden købet og vi har derfor udviklet en tjekliste, som vi sammen gå igennem under prøvekørsel, således at vi sammen sikre dig, det bedst mulige grundlag til at træffe din endelig beslutning.

3: Stil spørgsmål

Husk der findes ikke dumme spørgsmål, kun dumme svar. Derfor spørg, spørg om alt hvad du mener kunne være relevant at spørge om.