Praktisk info

Hvad er en kabinescooter?

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående så kontakter vi dig

Praktisk info

Der er mange overvejelser at gøre sig inden købet af et nyt køretøj. Vi har her forsøgt at belyse, samt svare på nogle af de spørgsmål og overvejelser de fleste gør sig.

Hvad er en kabinescooter?

En kabinescooter var i starten mest en scooter med en kabine bygget på. Nu er kabinen på vores modeller en integreret del af scooteren. Vores modeller kan vel bedst beskrives som værende en enkeltpersoners el-bil med styr.

Hvorfor vælge en kabinescooter?

Der kan naturligvis være mange grunde til at vælge en kabinescooter frem for et andet køretøj, men den primære grund er den komfort en kabinescooter giver. Vi oplever ofte at vores kunder tidligere har haft en åben el-scooter, men udfordringer med vejr og vind gør, at de nu ønsker en kabinescooter. Det er korrekt at en kabinescooter koster mere end en åben el-scooter, men fordelene ved en kabinescooter opvejer så rigeligt merprisen – har du én gang prøvet at køre i frost, regn eller blæsevejr vil du være enig.

 

I tvivl om noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til noget. Telefonen er åben alle hverdage fra 9 - 16.


70 99 99 10

Climacar ApS

Ebeltoft Byvej 1 8400 Ebeltoft

T: 70999910

E: info@climacar.dk

28.
jun

9

1

5

“JEG HAR ALTSÅ IKKE TÆNKT MIG, AT SIDDE HJEMME OG VENTE PÅ TILVÆRELSEN”.... Nu hjælper Rie sig selv…

Læs mere
Top