Sortiment

Kabinescootere til en eller flere personer og i alle prisklasser.
Find din favorit nedenfor

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående så kontakter vi dig

Danmarks største udvalg af kabinescootere

Danmarks største udvalg af kabinescootere

Er du på udkig efter din kommende kabinescooter, og vil du gerne have den til den helt rigtige pris, så er du landet det helt rigtige sted. Hos os finder du Danmarks største udvalg, når det kommer til kabinescootere, så du kan nemt finde dine nye kabinescootere uden at skulle betale en formue. En kabinescooter er ideel til dig, der prioriterer komfort og kvalitet, når du kører på din scooter, og så kan du samtidig slippe for regnvejr og snevejr. En kabinescooter er nemlig en trehjulet scooter med kabine, så du kan sidde i tørvejr, hver gang du bruger scooteren.

 

Kabinescootere på el

Der findes en række af forskellige modeller, når det handler om kabinescootere, og efterhånden er el-kabinescooteren et af de foretrukne valg hos mange danskere. En el-kabinescooter er det rette valg for dig, der gerne vil passe lidt bedre på miljøet. Hos ClimaCar vil vi gerne være nogle af de førende forhandlere, når det gælder klima og miljø, og derfor har vi sørget for et godt udvalg af el-kabinescootere til dig. Du behøver hverken at gå på kompromis med komfort, kvalitet eller køreglæde, og i stedet for kan du køre rundt med god samvittighed og slippe for motorstøj.

 

Besøg vores butik og få en prøvetur i en el-kabinescooter. Så kan du se, om det er noget for dig. Du kan selvfølgelig få lov til at prøve de mange andre modeller i samme omgang, så du finder den helt rette kabinescooter til dig.

 

Ny eller brugt kabinescooter?

Er du til en helt ny model, som måske først lige har ramt markedet, eller vil du gerne spare lidt penge på din næste kabinescooter, så har vi det hele til dig. Hos ClimaCar finder du både helt nye kabinescootere, men også et stort udvalg af gode, brugte modeller. Vælger du at købe en brugt kabinescooter, så kan du lave en god handel, og finder du ikke den kabinescooter, du havde ønsket, blandt vores brugte modeller, så vil vi selvfølgelig forsøge at finde den, du ønsker til dig.

 

Vi holder os hele tiden opdaterede på de nyeste kabinescootere, både når det kommer til kvalitet og design. Derfor vil du altid kunne finde et stort udvalg af nye kabinescootere til de bedste priser på ClimaCar. Vi introducerer ofte nye modeller, og du kan være den første til at få fingrene i en af disse modeller. Vi sørger altid for, at du som kunde finder det største og bedste udvalg hos os, så du slipper for at lede videre på markedet.

 

Vi vil så gerne hjælpe dig

Hos ClimaCar gør vi en dyd ud af, at du får en god oplevelse, når du skal kigge på nye kabinescootere. Derfor har vi selvfølgelig sørget for et veluddannet personale, der er yderst professionelle og engagerede i deres arbejde. Du kan derfor få en grundig gennemgang af de forskellige modellers funktioner og kvalitetsfordele, så du finder en kabinescooter, der passer præcis til dig og dine behov.

 

Inden du kommer forbi, er det altid en god idé at have styr på dit budget og dine ønsker. På den måde kan vores medarbejdere bedre finde frem til de modeller, der passer bedst til dine ønsker, så du spares for at bruge en masse tid på nogle modeller, der ikke er noget for dig. Vi vil altid være klar til at give dig den bedste pris på markedet, så du slipper for at betale for meget for din nye kabinescooter. Og så gør vi alt for at gøre dig tilfreds. Derfor vil vi altid stå klar til at hjælpe dig, hvis ikke du finder den rette kabinescooter på lager. Vi finder sammen en løsning, så du snart kan være køreklar igen.

Climacar ApS

Ebeltoft Byvej 1 8400 Ebeltoft

8.
sep

17

1

4

Se vores nye intro video

Læs mere
Top