Brugte og Demo modeller

Brugte tre hjulede Kabinescootere til en eller flere personer. Se de brugte
el scootere her. Find din favorit nedenfor.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående så kontakter vi dig

Stort udvalg af brugte kabinescootere hos ClimaCar

Stort udvalg af brugte kabinescootere hos ClimaCar

Går du med drømmen om en ny kabinescooter, men synes du, at en ny en af slagsen både er for dyr og for meget til dine behov? Så har vi den helt rette løsning for dig. Hos ClimaCar finder du et stort udvalg af brugte kabinescootere, der gør det muligt for dig at få en glimrende kabinescooter til en yderst fordelagtig pris. Brugte kabinescootere har nemlig alle de gode funktioner og egenskaber, som du finder i en kabinescooter, men du får den bare til en bedre pris, så du har penge til så meget andet ved siden af.

 

Kabinescootere er et køretøj, der kan gøre din hverdag en smule nemmere. Her er der god plads til komfort og kvalitet, så du slipper for de våde regnvejrsdage eller dårlige siddestillinger. Hos ClimaCar gør vi en dyd ud af at passe på miljøet, og derfor finder du et stort udvalg af gode eldrevne kabinescootere hos os. Så selvom du køber din kabinescooter brugt, så vil du kunne køre på den med god samvittighed over for klimaet og miljøet.

 

Hvorfor købe brugte kabinescootere?

Står du og overvejer at tage et kig på de brugte kabinescootere, som vi hos ClimaCar kan tilbyde dig, så er der også en række gode grunde til at overveje dette. Først og fremmest er brugte kabinescootere selvfølgelig en smule billigere end de helt nye modeller. Det betyder også, at der kan være noget udstyr, som du ikke får i de brugte modeller, men som du kan finde i de nyeste, som vi også har en række af hos ClimaCar. Samtidig vil du få brugte kabinescootere, der er blevet tjekket efter af vores serviceteam, så du er sikker på, at din kabinescooter er køreklar og uden nogen form for skader eller komplikationer.

 

Med brugte kabinescootere passer du også godt på klimaet. Vi gør som nævnt meget for at passe på klimaet, og derfor har vi også valgt at sælge brugte kabinescootere. Og med en brugt en af slagsen, så har du sørget for at forlænge kabinescooterens levetid. Sidst er det værd at nævne, at du med fordel kan købe brugte kabinescootere, hvis du ikke skal bruge den til lange, daglige ture, eller hvis du er i tvivl om, om det er noget for dig. På den måde kan du afprøve livet med en kabinescooter og se, om det er noget for dig.

 

Vi står klar til at hjælpe

Hos ClimaCar vil vi så gerne have, at du får den bedste oplevelse, når du skal ud og se på brugte kabinescootere. Derfor finder du altid dygtige medarbejdere, der ved, hvad de har mellem hænderne. Her kan du få vejledning til dit kommende køb og blive hjulpet godt på vej, så du nemt kan vælge imellem de brugte kabinescootere, som vi har i vores sortiment. Finder du ikke den rigtige kabinescooter brugt, så vil vi selvfølgelig undersøge, om vi kan finde den frem til dig. Vores højeste ønske er nemlig, at du finder den helt rette kabinescooter.

 

Brugte kabinescootere online

Her på siden finder du vores udvalg af brugte kabinescootere, så du nemt kan danne dig et overblik over vores modeller. Du finder også det store sortiment inden for nye kabinescootere, og så finder du al den information, du måtte have brug for. Kigger du forbi vores butik, så kan du være heldig at finde endnu flere brugte kabinemodeller, hvis vi har fået nogle nye ind i butikken. Besøg os og få en prøvetur i din drømmemodel, så du kan finde den rigtige kabinescooter til dig. Vi står klar til at hjælpe dig, og så giver vi dig altid den bedste pris på markedet lige nu og her.

Climacar ApS

Ebeltoft Byvej 1 8400 Ebeltoft

8.
sep

17

1

4

Se vores nye intro video

Læs mere
Top